Kursseja lokakuulle -21!

16.09.2021

KASVATTAJAN PERUSKURSSI

Turun Rotukissayhdistys ry järjestää kasvattajan peruskurssin etäyhteydellä lokakuussa. Kurssin kesto on noin 6 tuntia ja kurssi on jaettu kolmeen eri iltaan, jotka ovat 7., 14. ja 28.10.2021 klo 18-20. Kouluttajana toimii Heli Tepponen htepponen@gmail.com

Ilmoittautuminen 01.10.2021 mennessä:

Jenni Virta sihteeri@turok.fi

Kurssille mahtuu 30 osallistujaa.

Hinnasto:

TUROKin jäsenet 0,00e

Muut 20,00e

Maksuohje:

tilinro: FI70 5710 9740 0251 77

saaja: Turun Rotukissayhdistys ry

viite: 11109

maksun eräpäivä on ilmoittautumispäivä

Kasvattajan peruskurssin tavoitteena on kissatietouden lisääminen ja aloittelevan kasvattajan auttaminen ja tukeminen. Kurssilla käydään läpileikkaus rotukissan kasvatukseen ja hoitoon liittyvistä keskeisistä asioista. Kurssi on pakollinen kasvattajanimeä anottaessa.

Kurssi on avoinna kaikille. Kurssitodistuksen saavat ne, jotka ovat osallistuneet kaikkiin kolmeen etätapaamiseen. Kurssiohjelman painopisteet ovat perusgenetiikka ja sen sanasto, synnytys ja pentueen hoito, Kissaliiton lomakkeet ja niiden täyttäminen sekä kissan kauppaa koskeva lainsäädäntö ja ohjeet. Lyhyesti käsitellään myös rotukissaorganisaatiota.

Sähköinen kurssialusta ilmoitetaan myöhemmin. Kurssitodistuksen myöntää Suomen Kissaliitto.


ASSISTENTTIKURSSI

Turun Rotukissayhdistys ry järjestää 31.10.2021 klo 10-13 assistenttikurssin kaikille näyttelyinnokkaille ja tuomariassistenttina toimimisesta kiinnostuneille. Kurssi järjestetään etäyhteyksin ja kurssilla keskitytään teoriasuuteen. Kissojen käsittelyosuutta käydään läpi videoyhteyden kautta.

Kurssin kesto on noin 3 tuntia ja se on veloitukseton osallistujille. Kouluttajina toimivat kokeneet pääassistentit Jonna Varhama ja Eeva-Leena Juntunen.

Kurssin suorittaneilla on mahdollisuus toimia tuomariassistenttina joko itsenäisesti tai yhdessä kokeneen assistentin kanssa. Assistentiksi ilmoittaudutaan normaalin kaavan mukaan pääassistentille, kun näyttelyn kutsu on julkaistu. Assistenttipestit täyttyvät pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 26.10.2021 mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/7yB6a6bxSxBhjNL68 

Lisätietoja Jonna Varhama np@turok.fi ja Eeva-Leena Juntunen assistentti@turok.fi