JÄSENEKSI

Liity jäseneksi!

Liity TUROKin jäseneksi Omakissan kautta täyttämällä rekisteröitymislomake.

TUROKin jäsenenä saat kaikki Suomen Kissaliiton palvelut ja mm. Kissa-lehden.

Jäsenmaksut 2022

- Varsinainen jäsen 24 €
- Varsinainen jäsen ilman kissalehteä 15 €
- Perhejäsen 11 €
- Kasvattajan maksama jäsenyys 15 €

Postituslisä paperilaskulla lähetettyihin jäsenlaskuihin on 3 €.

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskut on lähetetty 9.1.2022. Ensisijaisesti laskun tiedot lähetetään Omakissa-palvelun kautta jäsenen sähköpostiin. Mikäli ei ole tiedossa sähköpostiosoitetta tai Omakissassa on valittuna vaihtoehto "Paperilasku", saa jäsen maksutiedot kirjepostissa. 

Älä maksa jäsenmaksua etukäteen, ilman viitettä tai viime vuoden viitteellä. Käytä uudessa laskussa olevaa viitettä ja maksa viimeistään laskussa olevana eräpäivänä. Näin toimien pysyt jäsenenämme uuden kalenterivuoden ja saat kaikki jäsenedut mukaan lukien Turokatti- ja Kissa-lehden.

Muista, että jäsenmaksu pitää olla maksettu näyttelyyn ilmoittautuessa.

Ilmoitathan mikäli nimesi muuttuu tai osoitteesi vaihtuu. Jäsenmaksun myöhästymisen tai virheellisen postiosoitteen takia saamatta jääneitä lehtiä ei lähetetä jälkikäteen.

Kaikissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä voi jäsenrekisterinhoitajaan ottaa yhteyttä, mieluiten sähköpostilla jasen@turok.fi.


JÄSENEDUT 2021

Kurssimaksut verkkokursseille 0,00e

TUROKin jäsenenä pääset osallistumaan veloituksetta TUROKin järjestämiin kissankasvatukseen liittyviin verkkokoulutuksiin. Edun arvo on 10-20e/koulutus.


Eläinlääkäriasema Koira-Kissaklinikka Oy

Mahdollinen jäsenetu vuodelle 2022 on neuvottelussa.

Paikallinen eläinlääkäriasema, jonka kanssa näkyvin yhteistyön osa on kissojen terveysaiheiset artikkelit yhdistyksen Turokatti -jäsenlehdessä sekä sääntömääräiset eläinlääkäripalvelut yhdistyksen näyttelyiden yhteydessä. Vuodelle 2021 klinikka tarjoaa -50% alennuksen poliklinikkamaksuista TUROKin jäsenille! Jäsenyys todennetaan Omakissan Jäsenyydet -välilehdeltä kassalla asiakkaan matkapuhelimesta.

Klinikan palvelut ja ajanvaraus: https://koirakissaklinikka.fi/


Royal Canin Finland

Royal Canin sponsoroi TUROKin palkintoja näyttelyissä sekä Vuoden kissa -kisassa. Yhteistyötä toteutetaan artikkelein yhdistyksen Turokatti -jäsenlehdessä.

Tietoa tuotteista ja jälleenmyyjät: https://www.royalcanin.com/fi


Agria Eläinvakuutus

Agria sponsoroi TUROKin palkintoja näyttelyissä ja Vuoden kissa -kisassa. Yhteistyötä toteutetaan artikkelein yhdistyksen Turokatti -jäsenlehdessä.

Tutustu lemmikin vakuutuksiin: https://www.agria.fi/