JÄSENEKSI

Liity jäseneksi!

Liity TUROKin jäseneksi Omakissan kautta täyttämällä rekisteröitymislomake.

TUROKin jäsenenä saat kaikki Suomen Kissaliiton palvelut ja mm. Kissa-lehden.

JÄSENEDUT 2021

Eläinlääkäriasema Koira-Kissaklinikka Oy

Paikallinen eläinlääkäriasema, jonka kanssa näkyvin yhteistyön osa on kissojen terveysaiheiset artikkelit yhdistyksen Turokatti -jäsenlehdessä sekä sääntömääräiset eläinlääkäripalvelut yhdistyksen näyttelyiden yhteydessä. Vuodelle 2021 klinikka tarjoaa -50% alennuksen poliklinikkamaksuista TUROKin jäsenille! Jäsenyys todennetaan Omakissan Jäsenyydet -välilehdeltä kassalla asiakkaan matkapuhelimesta.

Klinikan palvelut ja ajanvaraus: https://koirakissaklinikka.fi/

MyCatDNA

TUROKin jäsenenä saat -20% alennuksen MyCatDNA -testipakettien hinnasta (norm. 99e). Alennus ei koske postikuluja. Kysy alennuskoodi käyttöösi hallituksen jäseneltä.

Testattavat sairaudet ja ominaisuudet: https://mycatdna.com/products/mycatdna

Tilaukset: https://mycatdna.com/

Royal Canin Finland

Royal Canin sponsoroi TUROKin palkintoja näyttelyissä sekä Vuoden kissa -kisassa. Yhteistyötä toteutetaan artikkelein yhdistyksen Turokatti -jäsenlehdessä.

Tietoa tuotteista ja jälleenmyyjät: https://www.royalcanin.com/fi

Agria Eläinvakuutus

Agria sponsoroi TUROKin palkintoja näyttelyissä ja Vuoden kissa -kisassa. Yhteistyötä toteutetaan artikkelein yhdistyksen Turokatti -jäsenlehdessä.

Tutustu lemmikin vakuutuksiin: https://www.agria.fi/


JÄSENMAKSUT 2021


Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuun alkupuolella. Ensisijaisesti laskun tiedot lähetetään Omakissa-palvelun kautta jäsenen sähköpostiin. Mikäli ei ole tiedossa sähköpostiosoitetta tai Omakissassa on valittuna vaihtoehto "Paperilasku", saa jäsen maksutiedot kirjepostissa. Perhejäsenen lasku postitetaan samassa kuoressa varsinaisen jäsenen laskun kanssa. Älä siis maksa jäsenmaksua etukäteen, ilman viitettä tai edes viime vuoden viitteellä. Käytä uudessa laskussa olevaa viitettä ja maksa viimeistään laskussa olevana eräpäivänä. Näin toimien pysyt jäsenenämme seuraavankin kalenterivuoden ja saat kaikki jäsenedut mukaan lukien Turokatti- ja Kissa-lehden. Muista, että jäsenmaksu pitää olla maksettu näyttelyyn ilmoittautuessa. Ilmoitathan myös mikäli nimesi muuttuu tai osoitteesi vaihtuu. Jäsenmaksun myöhästymisen tai virheellisen postiosoitteen takia saamatta jääneitä lehtiä ei lähetetä jälkikäteen. Kaikissa jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä voi jäsenrekisterinhoitajaan ottaa yhteyttä, mieluiten sähköpostilla jasen@turok.fi.

- Varsinainen jäsen 24 €
- Varsinainen jäsen ilman kissalehteä 15 €
- Perhejäsen 11 €
- Kasvattajan maksama jäsenyys 15 €

Postituslisä paperilaskulla lähetettyihin jäsenlaskuihin on 3 €