Kissanhoidon käsikirja jäsenhintaan 20€

15.03.2021

Kissanhoidon käsikirja - Kissan käyttäytyminen, käsittely, perushoito ja ruokinta

TUROKin jäsenillä on nyt mahdollisuus ostaa Kissanhoidon käsikirjaa kampanjahintaan 20,00e/kpl (norm. 38,50e). Hinta sisältää postikulut. Kampanja on voimassa 31.07.2021 asti. Kirja soveltuu niin kasvattajille kuin lemmikkikissan omistajille.

Tilaukset arthouse.fi

Hinta päivittyy ostoskorissa kampanjakoodilla: TUROK

Esittelyteksti:

Kissanhoidon käsikirja on ensimmäinen kattava suomenkielinen opas kissan hoitamiseen. Kirjassa annetaan kokonaiskuva siitä, miten käsitellä, hoitaa ja ruokkia kissaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjassa kerrotaan myös tavallisimpien käyttäytymisongelmien syistä ja annetaan ohjeet niiden ratkaisemiseen.

Kirjan kolmannessa, uudistetussa laitoksessa on uutta tietoa muun muassa kissan hankinnasta ja valinnasta sekä vanhan kissan hyvinvoinnista. Lisäksi esitetään uusia keinoja kissan aktivointiin ja virikkeellistämiseen ja paneudutaan syvällisemmin kissan ruokintaan.

Kirja pohjautuu ajantasaiseen tutkimustietoon. Se soveltuu paitsi kaikille kissanomistajille myös eläintenhoidon perus- ja ammattitutkinnon oppikirjaksi sekä eläinlääkäriasemien, hoitoloiden ja löytöeläintalojen käyttöön.