Jäsenyys

Järjestäytynyt rotukissankasvatus- ja näyttelytoiminta Suomessa on kansainvälisen järjestön, FIFe:n, alaista. Suomessa toimii yksitoista rotukissayhdistystä, joiden kattojärjestö on Suomen Kissaliitto ry. Yksityiset kissaharrastajat eivät kuulu suoraan Kissaliittoon, vaan johonkin rotukissayhdistykseen. Kissanäyttelyihin osallistumisen ja rotukissojen kasvattamisen edellytyksenä on rotukissayhdistyksen jäsenyys.


Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.


Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä jäseneksi Omakissan kautta (kts. linkki etusivulta)

tai

Lähetä yhteystietosi (nimi, osoite, postinumero, puhelinnumero, syntymäaika, perhejäseneksi haluavalta vuosijäsenen nimi, muuta kommenttia) jäsenrekisterinhoitajalle sähköpostitse osoitteella jasenet@turok.fi. Odota että saat postitse tai sähköpostilla pankkiyhteystiedon ja viitenumeron, joilla voit käydä maksamassa jäsenmaksun. Jäsenyytesi on voimassa heti maksettuasi jäsenmaksun. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Tai vaihtoehtoisesti:

Maksa jäsenmaksusi TUROKin tilille FI70 5710 9740 0251 77.
Jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 24 euroa
Perhejäsen (ei postitusta) 11 euroa
Varsinainen jäsen (ei Kissa-lehteä) 15 euroa
Kasvattajan liittämä jäsen 15 euroa

Lähetä kopio maksukuitista ja yhteystietosi jäsenrekisterin hoitajalle: Marja-Terttu Henttonen, Franttilanpiha 8 as 3, 23000 Mynämäki


Jäsentietojen muutos

Jäsentietojesi muuttuessa ilmoita uudet tietosi jäsenrekisterinhoitajalle sähköpostitse jasenet@turok.fi


Jäsenetuja

TUROKin jäsenet saavat valtakunnallisen Kissa-lehden sekä yhdistyksen oman lehden, TUROKATIN. Järjestämme mm. kerhoiltoja ja kesällä saunaillan. Lisäksi jäsenemme saavat kaikki Suomen Kissaliiton jäsenyhdistyksen palvelut.

Hansatorin apteekki (Yliopistonkatu 20, Turku) antaa alennuksia TUROKin jäsenille. Alennuksen saa apteekin kanta-asiakaskortilla, jonka saa apteekista ensimmäisellä käyntikerralla jäsenmaksukuitin tai uusimman TUROKATTI-lehden esittämällä. Kanta-asiakaskortti on maksuton.

Alennukset ovat seuraavat: vapaan kaupan tuotteista (siis ei lääkkeistä) 10 %, lemmikkien kaikista lääkkeistä 4 % ja ihmisille tarkoitetuista reseptivapaista lääkkeistä 4 %. Ihmisille tarkoitetuista reseptilääkkeistä alennusta ei voi antaa. Alennusta ei saa tarjoustuotteista.
Vapaan kaupan tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi vitamiinivalmisteet, Feliway, shampoot, Aptus-sarja, emonmaidonkorvike sekä silmä- ja korvatipat. Apteekissa otetaan mielellään vastaan tietoa siitä, mitä tuotteita hyllyssä pitäisi olla, jotta he saavat tuotevalikoimansa mahdollisimman kattavaksi.


TUROK ry