Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Yhdistyksen tarkoituksena on levittää kissansuojeluaatetta, herättää arvostusta ja rakkautta kissoja kohtaan sekä edistää ja levittää kissatietoutta ja - tuntemusta.

Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa tekemällä valistustyötä, valvomalla ja ohjaamalla rotukissojen kasvatustoimintaa, järjestämällä kissanäyttelyitä, valistustilaisuuksia ja kokouksia sekä mahdollisesti taloudellisesti tukemalla jäsenten kissatietoutta edistävää koulutusta.

Turun Rotukissayhdistys ry:n arvioitu jäsenmäärä vuodelle 2016 on noin 800 jäsentä. Yhdistys julkaisee jäsenille postitettavaa Turokatti-lehteä ja lähettää jäsentiedotteita tarpeen mukaan. Lisäksi jäsenet saavat Suomen Kissaliitto ry:n Kissa-lehden. Lehdet ovat jäsenille maksuttomia.

Yhdistys järjestää virkistystilaisuuksia ja kerhoiltoja, joiden sisältöön jäsenet voivat vaikuttaa. Kissaliiton kasvattajan perus- ja genetiikan syventäviä kursseja järjestetään tarpeen mukaan. Koulutustilaisuuksia voidaan järjestää jäsenten toiveiden ja tarpeen mukaan.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti pidetään vuosi- ja syyskokous sekä ylimääräinen yleiskokous, jos asiat niin vaativat.

Yhdistys järjestää vuoden 2016 aikana neljä (4) kansainvälistä kissanäyttelyä Turussa. Kevään ja syksyn näyttelyt ovat ns. kahden sertin näyttelyitä, toisin sanoen kaksi yhden päivän näyttelyä. Kevään näyttelyssä palkitaan TUROKin vuoden 2015 parhaat kissat.

Yhdistyksellä on pentuneuvoja, joka päivittää internetissä julkaistavaa pentulistaa ja jakaa tietoa varattavissa olevista pennuista. Yhdistyksellä on myös mentoritoimintaa.

Yhdistyksen yhteistyökumppaneina jatkavat Royal Canin Finland Oy, Megaeläin Oy, Tuomiokirkko apteekki, Turun Eläinsuojeluyhdistys ry ja LähiTapiola Varsinais-Suomi.

Yhdistys ylläpitää kotisivua internetissä osoitteessa www.turok.fi ja on myös sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa.

Jäsenmaksut maksetaan 31. tammikuuta 2016 mennessä.Turun Rotukissayhdistys - Åbo Raskattförening TUROK ry
Hallitus

TUROK ry